ласки видавництво "Ранок" ДякуюЗаРанок

За лаштунками видавництва «Ранок»

Сейчас читают: 233
womo.ua

Видавництво «Ранок» вже понад 25 років розвиває книговидавничу галузь України. На сьогодні це найбільше інноваційне видавництво країни, що спеціалізується на навчальній, методичній та дитячій літературі. «Ранок» створює сучасні якісні книжки, які сприяють дозвіллю та розвитку дитини з раннього віку й до повноліття.

Попри повномасштабне вторгнення та постійні обстріли в Харкові, видавництво функціонує, друкує книги та підручники, створює платформи для навчання, допомагає ЗСУ, передає книжки до бібліотек і на деокуповані території та популяризує українське книговидання за кордоном.

28 травня незламному харківському видавництву  виповнюється 25 років. 29 травня о 17:00 відбудеться онлайн-стрім  «За лаштунками видавництва «Ранок»: відеоекскурс у світ книговидання». Провідні експерти, головні редактори та паблішери галузі познайомлять з корпорацією «Ранок» та напрямками роботи видавництва, проведуть екскурсію по офісу й прочинять таємниці створення книжок в умовах війни.

Для реєстрації на стрім натисніть кнопку Зареєструватись та  заповніть, будь ласка, гугл-форму. Програма події: Працювати під обстрілами: яким є нині харківський офіс видавництва?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA