vivat

Книжки, видані під час війни: ТОП-3 художніх тексти від видавництва Vivat

Сейчас читают: 379
womo.ua

Життя має тривати, бо це забезпечить наше майбутнє після перемоги. Тому видавництва оговтавшись від початку війни, розв’язану росією проти України, збірили свої плани та відновили випуск книжок.

зокрема і вже, які описують війну. Презентуємо новинки від харківського видавництва Vivat. Відбій повітряної тривоги Олександр Грехов, Анастасія Нікуліна Книжка «Відбій повітряної тривоги» створена спільно двома українськими митцями: художником Олександром Греховим та письменницею й волонтеркою Анастасією Нікуліною.

Автори у форматі артщоденника описують перші місяці повномасштабного вторгнення. Ілюстрації та тексти — про спільний біль, спільну радість, спільні подвиги і вчинки, спільні срачі та меми.

Про те, чим ми жили ці перші місяці після 24 лютого 2022 року. Книжка видана двома мовами: українською та англійською, щоб читачі могли подарувати її іноземним друзям, які підтримували і зараз підтримують українців у боротьбі із ворогом. Я іду шукати Анастасія Нікуліна, Олег Бакулін Анастасія Нікуліна та Олег Бакулін видала гостросоціальний пригодницький роман.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA