люди Нео

Ідеальний ранок для кожного: топ секретів правильного початку дня

Сейчас читают: 890
cosmo.com.ua

Для більшості людей найкращий ранок — той, коли не потрібно нікуди поспішати й можна досхочу поніжитися в ліжку. Але у вирі робочих буднів мало хто може дозволити собі таку розкіш.

Проте це не означає, що ранні підйоми ховають за собою тільки рутину, яка виконується на автоматі й не приносить ніякого задоволення.

Потрібно лише навчитися деяких секретів, що урізноманітнять твій ранок і зарядять енергією на весь день. Чим важлива перша година після сну і як вона впливає на цілий день? У першу годину після пробудження, а особливо в перші 15 хвилин, наша свідомість знаходиться на особливому режимі — ми переходимо з альфа-хвиль у бета-хвилі.

Це період, коли людина фактично може програмувати себе й налаштовувати свій день. Саме в цей проміжок часу закладається фундамент, від якого залежатиме сприйняття всіх ситуацій, що відбуватимуться з нами далі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA