люди Нео

«Ми передбачили квартири для ветеранок ЗСУ, психологічну реабілітацію та безкоштовне навчання на цивільні професії», — міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна

Сейчас читают: 485
womo.ua

В Україні на момент повномасштабного вторгнення налічувалося близько 38 тисяч жінок-ветеранів ЗСУ. Але Кабінет міністрів планує у 2023 році затвердити Стратегію переходу від військової служби до цивільного життя та план заходів щодо її реалізації не лише для тих, хто брав участь у війні з 2014 року.

Якщо додати всіх ветеранок ЗСУ, які з’явились за 32 роки незалежної України, то зараз йдеться про якість життя майже півмільйона жінок, які віддали службі 25 років, та кілька мільйонів матерів, дружин, дочок учасників бойових дій.

Яким буде життя цих жінок? Відповідає міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна. Про проєкти Мінветеранів Після нашої перемоги кількість ветеранів збільшиться у рази, так само в рази стане більше, на жаль, членів родин полеглих захисників і захисниць.

Ми маємо надати цим особам всі дієві інструменти для успішної інтеграції в економіку та громади. Також у сьогоднішніх захисників повинні бути можливості стати Воїнами відновлення після перемоги України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA