Ілона Гвоздьова війна новини Ілона Гвоздьова

"Сьогодні був ранок схожий на 24 лютого": підписники Ілони Гвоздьової розповіли, що їм довелося пережити вранці

Сейчас читают: 341
hochu.ua

Наслідки подій ранку 28 квітня, коли росія знову випустила ракети по мирних українських містах, не вщухають досі. З кожною годиною кількість загиблих в Умані зростає, а багато українців, які потрапили в епіцентр сьогоднішніх трагічних подій, пригадали початок російського вторгнення, коли о 4-й ранку над мирними містами так само полетіли ракети, випущені рф.Українська хореографиня Ілона Гвоздьова поділилася, що сьогоднішній ранок їй нагадав початок повномасштабної війни.

Так само як і тоді вона разом із чоловіком прокинулася о 4 ранку через шум російських снарядів за вікном. У публікації в Instagram танцівниця розповіла, що почувши свист ракет, вона разом із чоловіком поспішила сховатися під сходами будинку.

Сьогодні морально розчавлена і знесилена і хочеться вірити попри все, що ми вистоїмо і вони (окупанти  — прим. ред.) отримають за все!

Що наші хлопці будуть тримати оборону і метр за метром відбивати з нашої землі цю гниль,— написала Ілона Гвоздьова. Читати також "Я дуже себе звинувачую": Ілона Гвоздьова не стримала сліз, розповідаючи про розлуку зі своїми дітьми Підписники танцівниці підтримали Ілону і поділилися особистими історіями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA