фразы Нео

З'явилися нові пікантні подробиці скандалу із кліпом "Фортеця Бахмут" від чиновниці МОЗ

Сейчас читают: 615
hochu.ua

Близько тижня тому у відеохистингу YouTube з'явився так званий ремікс на пісню українського гурту "Антитіла" "Фортеця Бахмут".

Згодом на зв’язок вийшов фронтмен колективу Тарас Тополя, заявивши, що держсекретар МОЗ Інна Солодка зверталася до нього з проханням надати їй фонограму пісні, щоб зробити подарунок коханому, який служить на передовій.

Журналістка Любов Величко вирішила розповісти подробиці приватного життя української чиновниці. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!За інформацією Величко, коханий Інни Солодкої, якому вона презентувала відеороботу, Олексій Лясковець - меценат, адвокат, арбітражний керуючий, кандидат економічних наук, кандидат юридичних наук, кандидат на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів, волонтер та військовий із позивним "Британець".

Відомо, що пара часто зустрічається в кабінеті Солодкої. Читати також Тіна Кароль "вляпалася" у скандал через співпрацю з росіянами: реакція артистки (ВІДЕО) Справа в тому, що про цей роман знає вже півміністерства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA