місто Київ Іран Скандал полиция відео новини Віктор Павлік місто Київ Іран

У Віктора Павліка відібрали спецперепустку, яку він подарував дружині: подробиці скандалу

Сейчас читают: 827
womo.ua

Поліція Києва вилучила у співака Віктора Павліка спецперепустку на проїзд у комендантську годину, якою він хизувався у соцмережах дружини.

Про це повідомляє поліція Києва. Зазначається, що поліцейські побачили відео з Павліком, коли моніторили соцмережі та медіа, та помітили, що співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та показує спецперепустку для проїзду у комендантську годину. Читайте також: Голлівудську акторку Сьюзен Серендон заарештували за участь у протесті: деталі Читайте також: Дональда Трампа визнали винним у сексуальному насильстві: деталі Нагадаємо, що відео опублікувала дружина Павліка Катерина в Instagram.

Після розголосу вона видалила ролик, але його все ще поширюють у соцмережах. Читайте також: За мужність та опір уряду: ув’язнена активістка з Ірану отримала премію PEN America 2023 У соціальних мережах користувачі були незадоволені поведінкою співака та його дружини.

Після скандалу цю новину розповсюдили ЗМІ та швидко відреагували правоохоронні органи. Потім дружина співака перепросила за публікацію відео та вказала, що вона вчинила неправильно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA