Сша New York місто New York Південна Корея проституция Рабство війна жінки Сша New York місто New York Південна Корея

У Південній Кореї жінок та дівчат примушували до проституції та сексуального рабства: подробиці

Сейчас читают: 785
womo.ua

Військові США десятиліттями використовували жінок із Південної Кореї як сексуальних рабинь після Корейської війни (1950–1953) в спеціальних «комфортних таборах», зведених поблизу військових баз США в Південній Кореї.

Про це пише The New York Times. Зазначається, що жінок із Південної Кореї вербували корейські чиновники. Їх обманювали, обіцяючи купити нерухомість за «вислугу років», або просто викрадали з сімей і змушували надавати сексуальні послуги.

Посадовці запевняли дівчат, що їхня «робота» є дуже важливою, адже утримує американську армію на острові та приносить гроші в бюджет країни. Читайте також: Права жінок і гендерна рівність у Північній Кореї: ООН представила звіт Шість жінок, які раніше «працювали» в одному з таких таборів, розповіли виданню, як південнокорейський уряд використовував їх для політичної та економічної вигоди. Читайте також: У Південній Кароліні хочуть запровадити смертну кару для жінок, які зробили аборт Інша постраждала — 77-річна Чой Ґві-джа — розповіла про численні аборти, які жінки були змушені робити через упередження щодо дітей від представників різних рас.

А також про випадки самогубства серед тих, кого військовослужбовці взяли за цивільних дружин, а згодом покинули разом із дітьми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA