Англия Vogue інклюзивність Англия

Журнал Vogue випустив травневий випуск для людей з вадами зору: подробиці

Сейчас читают: 105
womo.ua

Травневий випуск британського журналу Vogue можуть прочитати люди із вадами зору – вперше в історії його надрукували шрифтом Брайля.

Також цей випуск можна прослухати в аудіоформаті на сайті видання. Про це пише British Vogue’s. Читайте також: В Ужгороді дівчинку на візку не пустили в дитячий розважальний центр: подробиці Зазначається, що у випуску представлено історії 19 людей з інвалідністю зі сфери моди, спорту, мистецтва та активізму. Читайте також: У Фастові хлопець із синдромом Дауна відкрив інклюзивну майстерню печива «Коржик»: фото Героїнями обкладинок травневого номера стали: Шинед Берк — активістка та письменниця з карликовістю, Сельма Блер — акторка з розсіяним склерозом, Аарон Роуз Філіп — трансгендерна модель з ДЦП, Еллі Гольдштейн — модель із синдромом Дауна, Джастіна Майлз — сурдоперекладачка з частковою глухотою. Читайте також: Українські гандболістки виграли турнір у Литві Vogue обіцяє безплатно надіслати журнал зі шрифтом Брайля читачам, які залишили заявку на сайті й офіційно підтвердили проблеми із зором.

Скачати його можна теж безоплатно. The post Журнал Vogue випустив травневий випуск для людей з вадами зору: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA