Україна Феминизм бізнес кар'єра натхнення успішна жінка Україна

Юлія Спориш: Бути гармонійною в різних соціальних ролях – це фішка сучасних жінок

Сейчас читают: 909
womo.ua

В умовах війни роль жіноцтва в українських реаліях суттєво актуалізувалася. Жінки йдуть на фронт, опановують традиційно чоловічі професії, займаються соціально значущими проєктами тощо.

У кризовий для країни момент вони доводять свою незламність, демонструють лідерський характер, працюють на результат. Як бути жінкою-лідером, де черпати натхнення, як побудувати дієву команду сьогодні в Україні – ці, і не тільки, питання ми вирішили обговорити з директоркою та засновницею ГО «Дівчата» Юлією Спориш. Чим займається ваша організація, які проєкти переважають?    Загалом, діяльність ГО «Дівчата» націлена на підтримку жінок та дітей, захист їхніх прав та розширення можливостей.

Серед провідних активностей нашої організації можна виділити освітню діяльність, зокрема сексуальну просвіту в школах (схвалену МОН України) з актуальним охопленням – 300 000 дітей, психологічну підтримку дітей та жінок під час війни (онлайн та офлайн консультації з психологами), гуманітарну допомогу (роздача освітніх наборів, планшетів, грошей тощо), соціальну реабілітацію (дитячі табори), роботу з дітьми з ментальними порушеннями, підтримку жінок, які зазнавали насильства у різних формах.

Кількість проєктів росте, розширюються напрямки нашої діяльності, звісно, збільшується і чисельність команди. Динаміка росту вашого колективу – з 2 до 250 осіб – і його результати, справді, вражають, як це взагалі вдалося? Не скажу, що 250 співробітників були ціллю номер один, пріоритетом завжди була і залишається допомога жінкам та дітям, особливо в умовах війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA