Сша Україна Німеччина Румунія Італія Голландія НАТО війна в Україні новини обговорювані новини допомога Україні Сша Україна Німеччина Румунія Італія Голландія

НАТО підтримає українських жінок у ЗСУ

Сейчас читают: 957
womo.ua

НАТО організувало круглий стіл «Жінки, мир, безпека» у межах 75-го саміту воєнно-політичного блоку в Вашингтоні. На ньому Держсекретар США Ентоні Блінкен оголосив про фінансову допомогу для українських жінок-військовослужбовиць.

Про це повідомляє Міністерство оборони України. Стало відомо, що країни НАТО планують надати понад 7 мільйонів доларів для підтримки жінок в ЗСУ.

Також допомога включатиме понад 10 тисяч комплектів уніформи, взуття та іншого необхідного спорядження. Фото: REUTERS/Evelyn Hockstein Перемовини з Альянсом щодо додаткового фінансування велися з 2023 року.

У березні 2024 року заступниця міністра оборони Наталія Калмикова зустрілася зі спеціальною представницею НАТО Ірен Фелін та головою представництва в Україні Карен МакТір.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA