місто Софія сон психотерапевт Дисциплина стрес харчування вітаміни місто Софія

Прочекап себе: Софія Рожко про секрети ефективності жінок-лідерок

Сейчас читают: 895
womo.ua

Ефективність є суперсилою сучасних лідерок. Вона дозволяє досягати амбітних цілей, не лише виконувати колосальний обсяг роботи, а й знаходити час для саморозвитку та особистих захоплень.

Але фундамент цієї ефективності – піклування про себе. Founder & CEO The Body School, експертка COMMSX Personal Brand Lab Софія Рожко знає, як активності не перетворити на обтяжливий тягар, який заважатиме приймати правильні рішення та насолоджуватися життям.

Founder & CEO The Body School, експертка COMMSX Personal Brand Lab Софія Рожко Часто лідерки виглядають супергероїнями, яким все вдається “легким помахом руки”, а їхня активність здатна надихати ціле покоління підприємців.

Насправді все не так легко, а коли мова заходить про work-life balance, то й поготів. Можна зустріти багато порад щодо ефективної роботи та досягнення цілей, але мало хто усвідомлює, що турбота про себе повинна бути пропорційною до ділової активності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA