Сша жінки кіно успішні жінки фільми для жінок мультфільми для дітей Сша

Вони надихають своїми талантами: топ-6 фільмів про сильних жінок

Сейчас читают: 850
womo.ua

Фільми про сильних жінок — це відтворення на екрані успіху, болю, труднощів та перемоги. Історії про успішних жінок завжди надихають і дають зрозуміти, що задля бажаної мети потрібні сила, наполегливість і цілеспрямованість.

Ми зібрали для вас 6 різних фільмів про неймовірних та сильних жінок. Ці стрічки засновані на реальних подіях. Кожна з картин розповідає свою чудову і надихаючу історію, де жінки роблять дивовижні речі. Фільми про сильних жінок: топ-6 За статевою ознакою 2018 Історія фільму «За статевою ознакою» про життя молодої дівчини, на ім’я Рут Бейдер Гінзбург, яка стала адвокатом і боролася за рівні права жінок.

Героїня долає всі перешкоди на своєму шляху, щоб стати суддею Верховного суду США. Небезпечна гра Слоун 2016 «Небезпечна гра Слоун» — політичний трилер 2016 року, який розповідає про найзатребуванішу і найризикованішу лобістку політичного бізнесу США Елізабет Слоун.

Спритно ведучи психологічні ігри та використовуючи мистецтво маніпуляції, вона вбиває опонентів своєю непередбачуваністю. Але коли вона береться за найскладнішу у своїй кар’єрі справу, то розуміє, що ціна перемоги може бути занадто високою. Приховані фігури 2016 Фільм «Приховані фігури» заснований на реальних подіях початку 1960-х років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA