Yves Rocher Україна бізнес жінки натхнення вибір редакції Yves Rocher Україна

З любов’ю до природи: результати премії для жінок-підприємниць “Створено жінками”

Сейчас читают: 542
womo.ua

Експерт Рослинної Косметики® з 1959 року – французька компанія Yves Rocher – підтримала премію “Створено жінками 2024”. У такий спосіб бренд демонструє захоплення силою українських жінок, які створюють та розвивають неймовірні бізнеси попри всі виклики та ризики сучасності. “Створено жінками” – всеукраїнський конкурс, створений за ініціативи комітету бізнес-леді франко-української торгово-промислової палати.

Цьогоріч Yves Rocher доповнив перелік переможців конкурсу, впровадивши власну номінацію, яка стала відображенням місії бренду – Reconnect people to nature, возз’єднання людини з природою.

Адже бренд Yves Rocher почався з глибокої любові до природи, вивчення рослин та розкриття їх властивостей для турботи про красу жінки.

Перемогу в ній здобула Іванна Білоус з проєктом Nasivanky, магазином крафтового насіння для всіх, хто мріє про вирощування власної їжі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA