Егор Гордеев Ирма Витовская Іван Фролов місто Київ Егор Гордеев Ирма Витовская Іван Фролов місто Київ

Єгор Гордєєв та Ірма Вітовська оголосили переможців ювілейного кінофестивалю Молодість

Сейчас читают: 520
liza.ua

Спеціально для заходу вбрання ведучим розробив український дизайнер Іван Фролов!Ведучий Сніданку з 1+1 і продюсер шоу «Твій День» Єгор Гордєєв разом із акторкою театру і кіно Ірмою Вітовською провели урочисту церемонію нагородження переможців 50-го ювілейного кінофестивалю Молодість, що відбувся у Києві.Спеціально до церемонії вбрання ведучим створив український дизайнер Іван Фролов.

Ведучий церемонії Єгор Гордєєв, з’явився на сцені у ексклюзивному чорному костюмі від Івана Фролова, та зізнався, що вперше одягнув «метелик».

На Ірмі Вітовській була довга смарагдова сукня.«50 років фестивалю Молодість, знаю його з дитинства. Аби дивитись кіно під час фестивалю у студентські роки навіть прогулював пари.

А якось так біг на сеанс у кінотеатрі “Київ”, що ледь не збив з ніг легенду світового кіно Катрін Денев. Зараз разом з однією із найкращих акторок України — Ірмою Вітовською провів церемонію нагородження ювілейної Молодості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA