Галь Гадот догляд за шкірою секрети краси

5 секретів краси Галь Гадот, які подарують тобі молодість та сяяння

Сейчас читают: 965
cosmo.com.ua

Ізраїльтянка Галь Гадот дійсно супержінка, причому у всіх можливих сенсах. Талановита акторка і мама завжди виглядає розкішно, а допомагають їй в цьому 5 простих секретів, котрими ми з задоволенням ділимось з тобою. Відмова від мейкапу в будні Якщо Галь не на зйомках, вона дає своїй шкірі можливість відпочити від гриму і не майже використовує декоративну косметику.

У одному з інтерв’ю Галь розповіла: «Якщо я не на роботі, але маю потребу вийти з дому у справах, то змішую зволожувальний крем з краплиною тонального.

Так моя шкіра виглядає максимально природно та має змогу дихати». Зміна доглядових засобів Гадот вірить, що шкіра звикає до кремів чи сироваток, після чого вони перестають діяти так ефективно, як раніше.

Тому вона періодично експериментує новими брендами та продуктами, коли відчуває, що не отримує від догляду бажаного результату.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA