Концерт куда пойти куда сходить

Концертний травень у Caribbean Club: культовий клуб оголосив про відновлення роботи

Сейчас читают: 146
liza.ua

Після послаблення карантинних обмежень, культовий клуб Caribbean Club Concert Hall оголосив про відновлення роботи у форматі ресторану та концерт-холу з камерними подіями.З 2 травня заклад щодня почне приймати гостей як ресторан та лаунж-бар, а вже з 5 травня розпочнуться культурні події.

У програмі травня камерні концерти, джазові вечори, еротичне вар’єте, театральні вистави та гумористичне шоу. Детальніше про найближчі події розповідаємо у матеріалі.Комедійні вистави від «Чорного Квадрату» вже стали гарною традицією для тих, хто полюбляє поєднувати перегляд театральної вистави зі смачною вечерею.

У травні на гостей закладу чекає така театральна програма: 5 травня – «Гола правда», 11 травня – «Секс на пляжі – не тільки коктейль», 12 травня – «Ліворуч від розлуки, на Північ від тебе», 19 травня – «Секс у різних театрах», 26 травня – «Тестостерон або Пір Духа», 31 травня – «Офіс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA