дети

«Долоньці щастя» — 20 років. МакДональдз запустив ювілейну благодійну кампанію, щоб підтримати Сімейні кімнати в дитячих лікарнях

Сейчас читают: 362
cosmo.com.ua

Цьогоріч долучитися до легендарної благодійної програми МакДональдз в Україні можна буде з 27 серпня до 30 вересня 2021 року.

Зібрані кошти підуть на підтримку Сімейних кімнат, які облаштовує й утримує «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні», щоб батьки мали змогу бути поруч із дітьми під час довготривалого лікування.

Жовто-біла паперова долонька, благодійний символ компанії МакДональдз, який раз на рік можна придбати в ресторанах мережі, цього року відзначає свій ювілей — 20 років.

Останні п’ять із них компанія допомагає збирати кошти для «Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні», благодійної організації, яка створює та підтримує програми, що безпосередньо покращують здоров’я та благополуччя дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA