Ольга Полякова кинопремьера ОМКФ Ольга Полякова

Продюсери "Зірок за обміном" оголосили дату релізу стрічки

Сейчас читают: 849
hochu.ua

Продюсери комедії "Зірки за обміном" визначилися з датою релізу! З 1 січня, у розпал новорічно-різдвяних свят, українці матимуть змогу відпочити родиною за переглядом курйозної історії про двох затятих зірок шоу-бізу: яскравої поп-діви, яку зіграла Оля Полякова та шаленого рокера, якого втілить на екрані лідер гурту DZIDZIO — Михайло Хома.16 серпня команда у складі Олі Полякової та Михайла Ясинського представила стрічку на Літньому кіноринку в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю — знакової події для представників сфери кіноіндустрії.

Продюсери стрічки розповіли про ідею фільму, продемонстрували робочі матеріали та поділилися своїми очікуваннями щодо кінотеатрального прокату.Разом із партнерами ми раді повідомити про дату прокату нашої новорічної сімейної комедії — "Зірки за обміном".

Віримо, що ця історія, насичена яскравими емоціями, запаморочливими стосунками, веселим гумором та класною музикою, а також колаборацією між передовими зірками кіно та шоубізу принесе чудовий

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA