дети конкурс Евровидение

Дитяче Євробачення-2021: Суспільне оголосило 12 фіналістів Нацвідбору

Сейчас читают: 230
hochu.ua

До фіналу увійшли 12 учасників зі 118 охочих, які подали заявки на участь у Національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021.У фінал потрапили вісім учасників з авторськими піснями та четверо учасників, які переспівали пісні попередніх учасників Дитячого Євробачення.Арсеній Грищенко увійшов до складу фіналістів Нацвідбору Дитячого Євробачення-2021 з авторською піснею "Redemption".

Арсенію 12 років, він живе у Києві. З п’яти років навчається у Школі естрадного виконавства "Dream School". Був лауреатом та учасником багатьох пісенних конкурсів і фестивалів.Анастасія Дорошенко (Nana Do) стала фіналісткою з авторською піснею "Світ надлюдей".

12-річна Анастасія мешкає в Києві. З другого класу займається в музичній школі ім. І. Шамо за спеціальністю вокал та фортепіано, також у вокальній студії "Katapulta Art Music School".Дарина Зінченко увійшла до фіналістів з піснею "Почни з себе", яку виконала у 2015 році представниця України на Дитячому Євробаченні Анна Трінчер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA