Евровидение Нео

Нацвідбір на Дитяче "Євробачення-2021": Суспільне оголосило склад журі

Сейчас читают: 664
hochu.ua

Суспільне оголосило повний склад журі фіналу Національного відбору на Дитячий пісенний конкурс "Євробачення-2021". Більше подробиць — дізнайтеся у нашому матеріалі.До складу журі увійшли п’ять музичних експертів: Члени новообраного журі поділилися думками щодо критеріїв оцінювання учасників Нацвідбору на Дитяче "Євробачення-2021".За словами співачки ALYOSHA, бути у складі журі Нацвідбору на Дитяче "Євробачення" для неї — це можливість дізнатися, чим живуть діти, що вони слухають, як розвиваються, що вміють і який матеріал презентують.На таких конкурсах переважає розважальний контент.

Та я буду особливо чекати на пісні з якимось певним сенсом, сюжетом, такі, що містять якусь повчальну історію. Така пісня має бути виконана глибоко й трепетно.

Для учасника, який представлятиме Україну на Дитячому "Євробаченні", важливо мати не просто сильний вокал, а обертони, гармоніку, що розкривається в голосі, коли він звучить від душі та проходить крізь серця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA