Італія Шоу-бизнес Евровидение Італія

Організатори оголосили дати проведення "Євробачення"-2022

Сейчас читают: 810
hochu.ua

Сьогодні стало офіційно відомо про те, де буде проведено "Євробачення" у 2022 році. Не пропустіть також дати проведення головного музичного конкурсу Європи!Як відомо, господарем "Євробачення"-2022 стане місто Турин, Італія.

Виконавчий директор конкурсу Мартін Остердаль про вибір місця говорить наступне:Турин — ідеальне місто-господар для проведення 66-го конкурсу Євробачення.

Це буде перший за останні 30 років пісенний конкурс Євробачення, який відбудеться в Італії, і разом з нашим мовником-організатором "Rai" ми вирішили зробити його особливим.За його словами, Pala Olimpico, де відбудеться конкурс, гідно витримав навантаження Олімпійських ігор 2006 року, і стане ідеальним місцем для пісенного конкурсу.Ми щасливі, що в Турині відбудеться черговий випуск Євробачення — міжнародного фестивалю, який любить величезна аудиторія в кожній країні.

Завдяки чудовій перемозі Måneskin, конкурс повертається до Італії через 31 рік, у місто, що має всі характеристики для проведення такого престижного

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA