місто Сан-Франциско секс дослідження сексуальне бажання сексуальність місто Сан-Франциско

Секс, старіння, пам’ять, або Як заняття любов’ю пов’язані з тривалістю життя

Сейчас читают: 858
hochu.ua

Ми розповідали про переваги ледачого сексу. Будь-який секс має зв’язок із тривалістю та якістю життя. Про це свідчать і дослідження вчених.В різних наукових дослідженнях йдеться про те, як впливає регулярний секс на процеси старіння.

Одне з раніших досліджень, як пише NewYork Post, свідчить про те, що займаючись сексом принаймні три рази на тиждень, ви можете виглядати на 10 років молодше.

Читати також Мастхев сучасного сексу: як розібратись у лубрикантах і обрати “той самий” Але, що цікаво, це стосується не будь-якого сексу, а інтимної взаємодії в люблячих, стабільних стосунках.

Важливим фактором є задоволення від сексу.Задоволення від сексу є вирішальним фактором збереження молодості. Це робить нас щасливими та виробляє хімічні речовини, які говорять нам про це, — каже доктор Девід Вікс, який проводив 10-річне дослідження.Доктор дійшов такого висновку на основі опитування 3500 молодих людей зі Сполучених Штатів і Європи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA