телефон Нео гаджети

Що робити, якщо впав телефон? Прості правила, про які повинен знати кожен користувач

Сейчас читают: 698
hochu.ua

Раніше ми розповідали про те, чому ваш телефон може сильно нагріватися. У цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися, що робити у ситуації, якщо смартфон впав, але не розбився.Падіння мобільного телефону далеко не завжди призводить до видимих пошкоджень.

Екран може залишитися цілим, створюючи ілюзію безпеки. Проте багато користувачів у такій ситуації припускаються помилки, продовжуючи використовувати пристрій без вживання необхідних заходів.

Читати також Будуть серйозні проблеми з акумулятором: у яких випадках не можна ставити телефон на зарядку Навіть якщо вам здається, що мобільник не постраждав, ушкодження можуть бути прихованими та проявитися пізніше, коли вже пізно реагувати на них.

З телефоном, що впав, могло статися багато поломок.Зовнішня цілісність не завжди гарантує справність пристрою. Усередині могла постраждати материнська плата, камера, роз'єм для зарядки.Спочатку дефекти можуть залишатися непоміченими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA