Оля Полякова Потап Без обмежень Антитіла Надя Дорофєєва Діма Монатік Оля Полякова

День народження Кузьми Скрябіна: ТОП-10 крутих каверів на пісні української легенди (ВІДЕО)

Сейчас читают: 244
hochu.ua

Сьогодні, 17 серпня, легендарному Кузьмі Скрябіну мало б виповнитися 55 років. З цієї нагоди ми вже розповідали про найцікавіші факти з його біографії, а тепер хочемо представити вам 10 крутих каверів на найкращі пісні легендарного виконавця.

Хоч співака і лідера гурту “Скрябін” немає з нами вже 8 років, багато українських зірок досі переспівують його творіння. У добірці nv.ua зібрані, зокрема, кавери на пісні Скрябіна у виконанні гуртів “Без Обмежень” та “Антитіла”, Аліни Паш, Монатіка, Dzidzio,  Wellboy, KOLA, ROXOLANA, Потапа, Олі Полякової, Dorofeeva, Святослава Вакарчука і Tayanna.

Читати також "Якщо ми досі слухаємо твої пісні, значить ти живий": зірки вшанували пам'ять покійного Кузьми Скрябіна Ось що говорить Тарас Тополя, лідер гурту "Антитіла", про створення цього треку:"Чорнобиль форева" - це пісня, мабуть, мого 5-6 класу.

Саме в цей час я познайомився з творчістю Андрія Кузьменка і гурту "Скрябін". Після цієї пісні я заслухав до дірок альбом "Модна країна", а далі "Птахи", "Мова риб", "Хробак", "Стриптиз".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA