Якщо дитина травмувалася: як допомогти при носовій кровотечі, удавленні та опіках

Сейчас читают: 544
womo.ua

Особиста безпека та безпека наших дітей завжди буде у пріоритеті, особливо у воєнний час. І хоч ми й не можемо попередити всі можливі сценарії травмувань чи надзвичайних ситуацій, проте ми можемо бути до них готовими: знати алгоритми дій і мати змогу не заклякнути від страху, а швидко зреагувати, коли це буде потрібно.

Тому разом із курсами першої допомоги «Save a Life» розповідаємо про найбільш поширені дитячі травми та ділимося, як правильно допомогти і не нашкодити, якщо з дитиною щось трапилося. Чому діти раняться частіше за дорослих та до якого типу належать ці травми В Україні складно знайти інформацію про дитячі травми, бо через реформування державної системи обліку захворювань із 2018 року дитяча статистика по вікових групах більше не подається.

Проте вчені і лікарі порахували: діти травмуються на 30% частіше за дорослих. Чому? Через умови виховання вікові та індивідуально-психологічні властивості.

Дані досліджень говорять, що понад 80% випадків травмувань стаються через поведінку самої дитини. Зокрема, немовлята все хапають і тягнуть до рота, бо саме так вони починають пізнавати світ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA