виховання

Діти та самозахист: Що можуть зробити дитина, якщо опиниться у небезпеці

Сейчас читают: 397
womo.ua

Подружжя справжніх колишніх агентів ЦРУ Раян Гілзберґ та Христина Гілзберґ написали посідник для батьків про свій власний, шпигунський метод виховання дітей, який в їхній родині спрацював.

Звісно, що у книжці не йдеться про те, як виховати розвідника. Йдеться про виховання спокійної, впевненої у собі та розуміючої світ дитини, а також про спокій, впевненість і повноцінне життя батьків.

Ця книжка допоможе не тільки виховувати дітей, а й навчити їх дбати про власну безпеку та радіти життю. Публікуємо уривок з книжки про те, коли та як треба знайомити дітей зі зброєю, про можливості людського тіла та як привчайти дітей ідентифікувати навколо себе предмети, які можна використати як зброю самооборони.

Розділ 7 Що робити в критичній ситуації Ми обговорили, як навчити дітей усвідомлювати безпекове середовище навколо себе. А тепер час розглянути можливість, якщо, попри всі зусилля, ваші діти потраплять у ситуацію, коли не матимуть іншого вибору, окрім як захищати себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA