Нео жінки військові

Якщо воєнний стан в Україні буде продовжено, то з 1 жовтня жінки певних професій не зможуть виїхати за кордон

Сейчас читают: 300
womo.ua

У разі продовження воєнного стану в Україні, головнокомандувач ЗСУ з 1 жовтня 2022 року має забезпечити взяття жінок на військовий облік військовозобов’язаних згідно з переліком спеціальностей та професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями, після одержання яких жінок братимуть на військовий облік.

Про це повідомляють #Букви. Наказом Міноборони № 313 від 11.10.2021 затверджено “Перелік спеціальностей та/або професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями, після одержання яких жінки беруться на військовий облік військовозобов‘язаних” та “Перелік спеціальностей та/або професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями“.

До цього переліку входять наступні спеціальності: Хімія, хімічні технології та інженерія, біологія; Інженерія програмного забезпечення, комп’ютерні науки, інформаційні системи та технології, комп’ютерна інженерія, Харчові технології, технологія виробництва і перероблювання продукції тваринництва; Стоматологія, медицина, медсестринство, фармація, технології медичної діагностики та лікування; Біомедична інженерія, біотехнології та біоінженерія; Ветеринарна медицина, ветеринарна гігієна; Облік і оподаткування, маркетинг, менеджмент, підприємництво, економіка, фінанси, банківська справа та страхування; Видавництво та поліграфія; Державна безпека; Транспортні технології; Будівництво та цивільна інженерія, архітектура та містобудування, геодезія та землеустрій; Авіаційний транспорт, авіаційна та ракетно-космічна техніка; Електроніка; Журналістика, професійна освіта (за спеціалізацією), спеціальна освіта; Психологія, соціологія, політологія, соціальна робота, соціальне забезпечення; Залізничний транспорт; Пожежна безпека.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA