Нео

«Розірвати коло насилля»: Як виховувати дитину без покарань

Сейчас читают: 198
womo.ua

Війна – велике випробування для емоційного стану як дітей, так і дорослих. Щоб розібратися в основних питаннях, WoMo та благодійний фонд «Зростай в родині» започаткували серію матеріалів про виховання дітей у період війни.

Про те, як у воєнний період зберегти ненасильницький підхід у вихованні дитини, розповідає координаторка фонду «Зростай в родині», фахівчиня сфери соціального захисту дітей-сиріт та сімей з дітьми Валентина Присяжнюк.

фахівчиня сфери соціального захисту дітей-сиріт та сімей з дітьми Валентина Присяжнюк Не одне десятиліття серед батьків триває дискусія щодо того, карати чи не карати дитину.

Якщо ж можна карати, то за що і як це правильно робити без шкоди для її психічного та фізичного здоров’я. Прихильники «караючого підходу до виховання» на його користь цитують світову літературу, усну народну творчість, навіть Біблію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA