стрес

«Якщо ви хочете якісно жити, дочекатися Перемоги і не потрапити до онкоцентру, ви маєте їсти» — дієтолог Людмила Гончарова

Сейчас читают: 666
womo.ua

Розладом харчової поведінки (РХП) називають нездорове ставлення до їжі. Хворі їдять занадто багато чи надто мало, зациклені на певній проблемі та не можуть адекватно встановити режим харчування.

Свою лепту у розлади додали блекаут і повітряні тривоги. Як тривалий стрес впливає на харчову поведінку людини, ми спитали імунолога, дієтолога та автора методики оздоровлення та схуднення, заснованої на засадах генетичного харчування, Людмилу Гончарову. Твердження «їжа лікує» — це міф чи реальність? Це правда, тому що їжа — будівельний матеріал для наших клітин.

Це те необхідне, без чого ми жити не можемо. Ми біологічний організм зі своїми законами існування, роботи, молодості і старіння.

І ці закони ґрунтуються на тому, що ми їмо і що ми п’ємо. Тому те, що ми вживаємо, є як ліками, так і отрутою. Кількість, час, настрій — все має значення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA