Лайма Вайкуле Україна війна в Україні новини Лайма Вайкуле Україна

"Якби вони не напали, то напала б Україна": Лайма Вайкуле висловилася про повернення до росії

Сейчас читают: 396
hochu.ua

Латвійська співачка Лайма Вайкуле вкотре рознесла росіян, які сліпо вірять кремлівській пропаганді. Артистка, яка провела благодійний музичний фестиваль у Юрмалі, заявила, що більше ніколи не повернеться до росії.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!У недавньому інтерв'ю "Настоящему времени" Лайма Вайкуле остаточно зреклася країни-агресора.

За її словами, вона вже не доживе до того часу, коли в росії люди перестануть поводитися як зомбі, поклоняючись диктатурі Путіна.Сьогодні хочу сказати, що ніколи.

Має сильно все змінитися. Має знову статися те, що було в 90-х. Надія, віра в перебудову, у краще життя, правду. Але я навряд чи доживу до тих пір, тому для себе вирішила, що ніколи,- підкреслила Вайкуле.Фото: instagram.com/laima_vaikule_official Читати також Barbie-бум: Алла Пугачова викликала фурор на фестивалі Лайми Вайкуле в образі культової ляльки (ФОТО) Проте виконавиця зазначила, що не всі росіяни сліпо вірять кремлівським методичкам і підтримують агресію проти українського народу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA