Євген Клопотенко Україна новини Світлана Лобода Євген Клопотенко Україна

"Якби вона могла так сказати — давно б сказала": Клопотенко "пройшовся" по Лободі та Виннику

Сейчас читают: 707
hochu.ua

Знаменитий український шеф-кухар Євген Клопотенко, який підкорив Бориса Джонсона своїми сирниками, висловився про тих українських знаменитостей, які довгі роки працювали у рф, а зараз намагаються врятувати свою репутацію в Україні.

Кулінар не просто розкритикував колег, а й уявив, як би сам вчинив на їхньому місці. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю "РБК-Україна" Євген Клопотенко заговорив про Світлану Лободу, яка хоч як намагається показати свою підтримку Україні, все одно стикається з постійним хейтом.

За словами шеф-кухаря, її головна проблема все ще полягає в тому, що вона боїться публічно висловлюватися. Однак якби співачка визнала свої помилки та відкрито засудила путіністів - ставлення українців до неї могло б стати більш лояльним.

Читати також Євген Клопотенко розвеселив Мережу архівним фото: як виглядав відомий ресторатор 12 років тому Фото: instagram.com/lobodaofficialВиходиш на місці Лободи та кажеш: "путін лох, я українка, а всі росіяни - дебіли, всі російські пісні "пока", я була дурепою, нічого не розуміла, пробачте мені за те, що я була тупорилою, тепер я хочу, щоб ви мене прийняли назад, бо зрозуміла, що таке Україна, зрозуміла смисли." Але ні!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA