Roland Mouret Нео Chanel Roland Mouret

Як змінився стиль Кейт Міддлтон як нової принцеси Уельскої

Сейчас читают: 200
vogue.ua

Коли навесні 2011 року Кейт Міддлтон стала герцогинею Кембриджською, її стиль помітно змінився. Тепер, більше ніж 10 років тому, вона починає наступний етап свого життя, як нова принцеса Уельська.

Її десятиліття в центрі уваги було цінною підготовкою до посади. Будучи герцогинею Кембриджською, Кейт навчилася силі дипломатичного одягу, символіці, глибоко захованій у скриньці з коштовностями королівської родини, важливості екологічності, сталого розвитку та доступності в гардеробі.

Тепер їй доведеться ще більше постаратися покращити свій стиль і вона вже почала це робити. Останній образ Кейт — темно-синій блейзер із букле Chanel, широкі штани Roland Mouret та туфлі-човники Gianvito Rossi — був заявою про наміри щодо гардеробу принцеси.

Піджак Chanel, датований 1995 роком, найціннішим роком для вінтажу, показав, що Кейт не тільки гостро усвідомлює важливість відстоювання архівної моди над повсякденними покупками нового, а й розуміє, як виглядає справжня інвестиція і що вона означає. (Нещодавно Deloitte припустили, що сумка Chanel в даний час є більш розумною покупкою, ніж автомобіль).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA