Ким Кардашьян дружба Нео Ким Кардашьян

Фешн-ікона: як змінився стиль Кім Кардашʼян

Сейчас читают: 541
vogue.ua

Кім Кардаш'ян — одна з тих зірок, чиї образи ніколи не залишаються поза увагою. Вона не слідує трендам, а створює свій унікальний стиль, головними складовими якого вже кілька років поспіль вважаються латекс, сукні, що повторюють вигини тіла, і глибокі вирізи.

Та, здається, усе почало змінюватися невдовзі після розлучення з Каньє Вестом, і ризиковані міні трансформувалися у стримані максі.

У день народження Кім Кардашʼян vogue. ua прослідкував, як еволюціював її стиль та змінювалася її особистість. У середині нульових, коли у 2005 році всі тільки почали говорити про Кім Кардаш'ян, на червоних доріжках зірка з'являлася у сукнях із глибоким декольте.

Багато в чому на стиль зірки вплинула дружба з Періс Гілтон, чиєю особистою помічницею тоді працювала Кардашʼян. Звідси пішли і джинси скінні з високими чоботами, і тонкі ремені поверх жилетів та топів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA