місто Вікторія місто Вікторія

Велике повернення будуарного стилю

Сейчас читают: 694
vogue.ua

Шовкова білизна, делікатне мереживо, напівпрозорі сукні, ймовірна гра прихованого та відкритого - будуарний стиль повертається в жіночі гардероби.

У минулому цей стиль вважався приватним вбранням заможних жінок, яких ми уявляємо одягненими в довгі прозорі халати. Ця тенденція, одночасно сексуальна та гламурна, відповідає характерному стилю Старого Голлівуду 1950-х років, який зараз став знову дуже популярний, втілюючис у гегемонії блиску, розкоші та напівпрозорих речей.

У 2014 році Ріанна піддалася будуарному стилю на червоній доріжці церемонії CFDA у сукні Adam Selman, прикрашеній кристалами Swarovski, у поєднанні з палантином з хутра та блискучим дюрагом.

Всього одна і тільки одна сукня звела Ріанну в ранг королеви моди 2010-х. Теперь будуарний стиль популярізують інші зірки. Нещодавно, на афтерпаті Met Gala 2022, присвяченому позолоченому гламуру, відомі it girls продемонстрували ультрасексуальнt вбрання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA