місто Київ діти ТЦ Gorodok Gallеry дозвілля місто Київ

Back to School! — безкоштовне розвиваюче свято для дітей у ТЦ GORODOK Gallery

Сейчас читают: 409
womo.ua

Back to School —  це веселе та захопливе дитяче свято. 31 серпня о 12:00, перед початком навчального року, ТЦ GORODOK Gallery запрошує до себе всіх бажаючих.

Це чудова можливість яскраво завершити літні канікули та з радістю підготуватися до нового навчального року! Вхід — вільний. Програма заходу: З 12:00 до 15:00 на дітей та їхніх батьків чекають захопливі розваги: Настільні ігри від клубу Ігромаг.

Спробуйте свої сили у різноманітних іграх, що розвивають логіку та уяву. Спідкубинг від магазину Мозгус. Навчіться швидко складати кубик Рубіка та здивуйте друзів своїми навичками.

Ігри на приставці в магазині Телемарт. Пориньте у світ відеоігор та випробуйте свої рефлекси у динамічних змаганнях. А вже о 15:00 почнеться основна частина свята Back to School: Розважальна програма від Країни Мрій «Гаррі Поттер» – зануртесь у чарівний світ Гаррі Поттера з улюбленими персонажами та цікавими конкурсами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA