Узбекистан Україна Казахстан Азербайджан International Узбекистан Україна Казахстан Азербайджан

Як пройшов 2220 International Music festival

Сейчас читают: 604
liza.ua

Відбулася важлива подія культурної дипломатії — 2220 International Music festival, який зібрав 548 юних вокалістів з 14 країн від 6 до 23 років!

Головою журі виступила Народна артистка України, переможниця пісенного конкурсу Євробачення, володарка премії World Music Awards, співачка, продюсер, музикант, активний громадський діяч Руслана Лижичко.Фестиваль створює і зміцнює культурні зв’язки між Україною та іншими країнами – в ньому взяли участь молоді таланти з України, Чорногорії, Словенії, Хорватії, Албанії, Молдови, Румунії, Казахстану, Азербайджану, Узбекистану, Грузії, Туреччини, Білорусі та Латвії.В цьому році фестиваль відбувся онлайн, переможці з України отримали безкоштовну участь у вагомих міжнародних вокальних фестивалях в Чорногорії, Албанії і Словенії.

Переможці з інших країн отримали безкоштовну участь у 2220 International Music festival у наступному році у звичному форматі.«Я щаслива, що Україна об’єднує народи — завдяки фестивалю різні країни презентують свою культуру та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA