люди уроки Нео

Як фізична активність впливає на психіку дітей: Марія Павлічук про онлайн-уроки фізкультури

Сейчас читают: 913
womo.ua

Марія Павлічук — співзасновниця ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор». Під час повномасштабної війни вона із командою організувала онлайн-уроки фізичної активності, які дали можливість українським дітям на тимчасово окупованих територіях, закордоном і просто вдома займатися спортом задля покращення психологічного і фізіологічного здоров’я, а не втикати в гаджети.

У проєкті «Незламні» вона розповіла, як під час такого важкого періоду для країни команда «Джуніор» не розпалася, як активність допомагає подолати стрес у дітей та як їм вдалося втримати неприбутковий бізнес.  «Ми готувалися до вторгнення»: перші місяці війни  Ми готувалися до можливого вторгнення, тому у лютому за 5 днів до початку повномасштабної війни створили 25 відокремлених підрозділів джуніор, в які увійшли майже 1500 вчителів фізкультури.

При цьому найбільша кількість вчителів були з Донецької та Луганської областей. Як тільки почалася війна ми скооперувалися Центром спільних дій і зробили все можливе, аби якомога швидше евакуювати дітей та родини з-під обстрілів.

Підрозділи на Західній Україні інформували, де створюються прихистки та скільки там місць — цю інформацію ми передавали в Центр спільних дій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA