Украина люди характер Нео Украина

Gen.Camp та Superhumans об’єднались, аби допомогти дітям пережити втрати внаслідок війни

Сейчас читают: 999
womo.ua

Спільна ініціатива організацій буде присвячена сучасним українським супергероям — людям, які попри фізичні втрати та травматичний досвід, продовжують жити та надихати своєю силою та життєрадісністю.

Головна мета ініціативи Gen.Camp та Superhumans — допомогти дітям пережити втрати внаслідок війни, навчитися сприймати нову реальність, адаптуватися до неї та інтегруватися в сучасне українське суспільство.

В рамках нової зміни табору відбудеться ряд зустрічей дітей із героями Superhumans. Спільні спортивні та творчі проєкти, відпочинок та розмови на різні теми допоможуть їм не лише навчитися новим навичкам, але й підтримувати одне одного на шляху до відновлення та адаптації до нового життя.

Найважливіше зараз — допомогти дітям усвідомити свої суперсили та зростати, відштовхуватися від наслідків війни. Разом з фундацією королеви Швеції «Care about the children» ми щасливі бути партнерами Gen.Ukrainian, готувати дитячих психологів і змінювати майбутнє українських дітей, які відчули на собі жахіття війни”, — коментує CEO Superhumans Center Ольга Руднєва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA