місто Одеса книги Литература Pochayna Event Hall Gorodok Gallery місто Одеса

KyivBookFest зібрав 1 013 123 гривень на закупівлю книг для вищих військових навчальних закладів

Сейчас читают: 191
womo.ua

Відвідали KyivBookFest 20 000 людей, завдяки чому вдалось зібрати 1 013 123 гривень на програму Спільноти Української Реформації “Військо Читає”, для поповнення бібліотек військових навчальних закладів сучасною літературою.

На ці кошти буде закуплено книжки згідно зі списком, що сформований нашими військовими експертами, і розподілено серед ВНЗ. Книги ми розподілимо поміж вищих військових навчальних закладів, серед яких: Національний університет оборони України, Київський інститут Національної гвардії України, Військова Академія м.Одеса, Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Житомирський військовий інститут імені С.

П. Корольова. Цьогоріч, на фестивалі було запропоновано понад 200 подій. Найбільша кількість глядачів була на зустрічах з Максом Кідруком, Володимиром В’ятровичем та Сергієм Руденком, Марією Матіос, Василем Шклярем, Павлом Паштетом Белянським, інтерв’ю й автограф сесії Іларіона Павлюка та показ фільму Суспільного “Як українці українською заговорили”.

Не менш популярною став джем-сейшен до виходу книги «Всьо чотко» про «Братів Гадюкіних». Серед презентацій, особливу увагу отримали Василь Шкляр з книгою «Заячий костел», Марія Матіос з книгою «Нація: серце навпіл», новий роман Юрія Винничука «Наречена вітру» та оновлене видання «Кнайпи Львова», а також «Чипова війна» Кріса Міллера за участі Міністра цифрової трансформації України — Михайла Федорова та журналіста — Іллі Кабачинського.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA