люди Нео

Як добре висипатися, коли у світі хаос

Сейчас читают: 175
vogue.ua

Звісно, ми добре знаємо відповідь на це питання. Спочатку треба перемогти у війні, щоб звуки повітряної тривоги або іранських дронів-камікадзе на вривались в наш сон.

Але, поки перемога наближається з кожним днем, можна докласти певних зусиль, щоб нормалізувати сон. Врешті, це він дає нам сили, щоб жити та працювати далі.  "Як вам спиться ночами?" – Це питання часто ставлять політикам у Твіттері.

Але насправді цікаво інше: як ми взагалі можемо спати вночі, коли цілодобовий цикл новин розповсюджує нові приводи для хвилювань швидше, ніж ми оновлюємо стрічку?Якщо ви втрачаєте сон через жахливий стан поточних справ, ви не самотні.

Британська асоціація консультування та психотерапії (BACP) каже, що занепокоєння щодо кризи вартості життя спричиняє погіршення психічного здоров’я людей, причому 52% терапевтів повідомляють про зростання безсоння клієнтів через грошові турботи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA