люди здоровье Нео

Добрий доктор: чому українська стоматологія – одна з кращих в світі

Сейчас читают: 991
vogue.ua

Про головні тренди стоматології воєнного часу та виключну кваліфікацію українських лікарів, про те, чому ми в стресі стискаємо зуби та погано їх чистимо, а також про те, чому не можна залякувати пацієнтів, говоримо з засновником клініки Yarema Dental  Яремою Міклошем. "Геніальність – про прості речі, – каже Ярема. – Адже чим iPhone хороший? – Не дивлячись на складні технології, для користувача він простий та зручний".

Попри те, що проведене лікування – це дорога, зроблена по міркам робота, – довгих детальних інструкцій до "поводження з зубами" він пацієнтам не виписує. "Звісно, суттєві рекомендації я дам, але на тому і все.

Не буде такого: "Галина, тобі не можна то, се, і ось ще такі застереження". Тоді Галина резонно скаже: "А де я тоді жити маю?!" – І буде права", – сміється Ярема.

Ми зустрічаємося в Zoom, проте енергетика лікаря відчувається навіть через екран, і швидко стає зрозуміло, за що його люблять пацієнти, не зважаючи на безкомпромісний цінник.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA