люди Нео

Темні часи: як впоратися, коли вимикають світло

Сейчас читают: 516
vogue.ua

Які пристрої придбати, щоб пережити блекаут з максимальним комфортом, як приготувати їжу, коли нема електрики, та що робити, якщо виключили світло, – в короткому гіді від beauty-редакторки VOGUE UA Альони Пономаренко.

В моїй кухні, затишно освітленій свічкою Juliette Has a Gun та світлодіодною лампою, пахне свіжозавареною кавою. Мій побут, повністю зав'язаний на електриці, в блекаут облаштований з максимально можливим комфортом – маю зізнатися, це заслуга чоловіка, який знається на технологіях.

Ну хіба що свічка та гільйотинка для підрізання фітиля – мої. Отже, ділимося знахідками. Є безліч способів підтримувати світло вдома, і це не лише дизайнерські свічки, яким надавала перевагу Діана Вріланд.

Нагадаю, вона одна з перших ввела моду на свічки в 60-х, будучи головною редакторкою Vogue. "Тоді в Америці часто відключали електрику, – згадує її онук Олександр. – Але у бабусі було стільки парфумованих свічок, що вистачало на всіх".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA