Нео Ми з України

Пес Патрон став першим у світі псом – посланцем доброї волі UNICEF

Сейчас читают: 810
vogue.ua

UNICEF присвоїв Патрону титул першого у світі Пса Доброї Волі. До Всесвітнього дня дітей ЮНІСЕФ офіційно присвоїв Патрону титул першого у світі Пса Доброї Волі та підписав з ним меморандум про взаєморозуміння.

Всесвітній день дитини щорічно відзначається 20 листопада: саме в цей день в 1989 році було прийнято "Конвенцію про права дитини". "Вперше ми підписали Меморандум про співпрацю та надали почесний статус «Пес Доброї Волі» найвідомішому в Україні песику Патрону", – йдеться в спільному дописі UNICEF та Патрона в Інстаграм.

Мета меморандуму – інформування маленьких та дорослих  українців про ризики вибухонебезпечних предметів, а також підтримання ментального здоров’я дітей, підлітків, молоді, їхніх опікунів та освітян. "Сьогодні, у Всесвітній День дитини, саме час привернути увагу світової спільноти до життя українських дітей.

Вони чують сирени та живуть під час жорстокої війни. Всюди правила, обмеження: не задля виховання, а задля збереження життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA