Україна школа навчання жінки кар'єра розвиток Україна

Стартує проєкт Girls Business Academy 1.0 / Академія бізнесу для дівчат 1.0

Сейчас читают: 565
womo.ua

Проєкт “Girls Business Academy 1.0 / Академія бізнесу для дівчат 1.0” — це шанс для дівчат 17-23 років розвинути свою фінансову грамотність, стати більш економічно стійкими та незалежними й отримання експертні знання щодо того, як працює сфера підприємництва, зокрема соціального підприємництва.

Ба більше, окрім теоретичних знань випускниці проєкту зможуть сформувати бізнес-модель, бізнес-план та фінансовий план власного підприємства з елементами соціальної мети.

Більшість ФОП в Україні у 2024 відкрили жінки. Чи не круто це? Безперечно, круто! Але є одне але. Навіть два: Але №1: сфери, в яких здебільшого відкривали ФОП жінки – це надання індивідуальних послуг та роздрібна торгівля.

При цьому, так звані «великі гроші» крутяться в інших сферах: наприклад, промисловість та фінанси (та і працюють там здебільшого не ФОП, а великі юридичні особи) Але №2: згідно зі статистикою, від 50% до 90% бізнесів закриваються в перші 5 років роботи, а найважчим є саме перший рік роботи нового підприємства, адже його власники та власниці часто діють інтуїтивно Що з цим всім робити?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA