Нео

Як безпечно харчуватися під час тривалих відключень світла

Сейчас читают: 508
vogue.ua

Українці продовжують готуватися до важкої зими - місцева влада попереджає мешканців усіх регіонів про ще більш тривалі відключення світла, через які автоматично починаються проблеми з водопостачанням та обігрівом житла.

Також багато хто вже зіткнувся з проблемою організації харчування при тривалих відключень світла. Свої рекомендації надали у Держпродспоживслужбі. - зробіть необхідний запас питної води та уточніть про найближчі до вашого будинкубювети на електроній мапі.

У разі надзвичайної ситуації бюветні комплекси столиці під'єднають до генераторів для забезпечення киян питною водою. - при купівлі харчових продуктів у магазинах надавайте перевагу тим, що найменше втрачають якість без холодильників (сирокопчені ковбаси, моло тривалого зберігання в тетрапаках тощо)- підготуйте запас харчових продуктів, що не потребують особливих умов зберігання (печиво, бублики, хліб, консерви)- намагайтесь готувати харчові продукти в невеликій кількості, щоб не зберігати їх тривалий час- придбайте термопакети з холодоелементами, тримайте їх під рукою- за можливості робіть запас гарчих напоїв у термосах - при відключенні світла для збереження харчових продуктів у холодильнику намагайтесь рідше його відкривати.

Також продукти можна зберігати на балконі. Враховуйте, що швидкопсувна продукція, як правило, зберігається при температурі +4С..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA