«Ощадбанк» запускає кредитну програму для бізнесу під 0% на купівлю генераторів

Сейчас читают: 910
womo.ua

«Ощадбанк» запускає кредитний продукт, метою якого є купівля та встановлення обладнання, що забезпечує безперебійну роботу енергосистеми бізнесу.

Залежно від обсягів фінустанова надаватиме кредит на суму від 100 тисяч до 60 мільйонів гривень. Строк кредиту – від 6 до 60 місяців. «Підприємці можуть придбати за ставкою від 0% генератори для виробництва електроенергії, сонячні панелі, електронакопичувачі, акумулятори, вітрові генератори, біопаливо від будь-яких постачальників, в тому числі й партнерів банку», – йдеться в повідомлені «Ощадбанку».

Також в банку зауважили, що в умовах енергетичної кризи продукт стане у пригоді широкому колу підприємців, адже призначений для магазинів біля дому, аптек, кафе, торговельних приміщень, зокрема квіткарень, книгарень, магазинів напівфабрикатів, цехів з виробничими лініями, офісних приміщень тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA