Україна люди Нео Україна

WOMOпортрет: Олена Орлюк

Сейчас читают: 466
womo.ua

Попри повномасштабне вторгнення й ракетні атаки рф, Україна продовжує реформу інтелектуальної власності. Зокрема восени 2022 почав працювати ІР офіс.

Його очолила юристка, професорка, академік, провідна українська фахівчиня з ІР — Олена Орлюк. Її завдання  побудувати прозорий, технологічний, фаховий державний орган регулювання інтелектуальних активів та інновацій за світовими зразками.

В інтер‘ю WoMo Олена розказала чого очікує від нової поади та до чого готова Україна у сфері інтелектуальної власності. Олена Орлюк Я науковець та педагог, експертка з інтелектуальної власності, останні роки фактично кризовий менеджер, і спогади про дитячі мрії викликають посмішку — одночасно радісну і трохи скептичну.

Бо це щось дуже світле і водночас дуже наївне: бути щасливою, бути вільною, бути творчою, бути реалізованою. Все збулось… І збувається далі, бо це безкінечний процес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA