праздник конкурс

Всесвітній день Nutella® — для друзів і шанувальників бренду

Сейчас читают: 345
hochu.ua

Ось уже понад десять років Всесвітній день Nutella® є спільним святом усіх шанувальників легендарного бренду, засвідчуючи їх відданість найвідомішій у світі горіховій пасті Nutella®.Також і цього року, 5 лютого, любителі і шанувальники бренду Nutella® у всьому світі об'єднаються, щоб відзначити Всесвітній день Nutella®.

Вони зможуть спілкуватися один з одним в соціальних мережах і навіть на роботі з колегами, ділячись своїми рецептами та історіями і насолоджуючись смаком своєї улюбленої горіхової пасти.Це свято спонтанно виникло в 2007 році завдяки американському блогеру Сарі Россо, яка запропонувала вибрати день, щоб об’єднати всіх любителів Nutella® і надихнути їх на прояв своєї любові до бренду в соціальних мережах.

Всесвітній день Nutella® швидко переріс у глобальне явище: шанувальники бренду активно почали ділитися своєю любов'ю до Nutella®.Всім шанувальникам Nutella® бренд пропонує поділитися своєю любов'ю до горіхової пасти на своїх сторінках в соціальних мережах, скориставшись

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA