війна в Україні ведуча Катя Осадча

Залишає телебачення? Катя Осадча вперше зізналася, чи повернеться до професії ведучої (ВІДЕО)

Сейчас читают: 970
hochu.ua

Катерина Осадча змінила ефектні капелюхи на ділові костюми. Це пов’язано з тим, що раніше вона була незмінною ведучою програми "Світське життя", в якій розповідала про український шоу-біз.

Однак після повномасштабного вторгнення знаменитість очолює проєкт "Пошук цивільних". Нещодавно теледіва в інтерв’ю ВВС на YouTube розповіла, чим буде займатися після закінчення війни.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Катерина Осадча не приховує, що мріє повернутися на українське телебачення у якості ведучої. Проте вона заявила, що буде й надалі займатися гуманітарними питаннями та допомагати українцям, які постраждали від кривавої війни.

Читати також "Голос країни-13" зніматимуть не в Україні: Юрій Горбунов розповів деталі про новий сезон Я мрію повернутися до своєї професії, хочу працювати на телебаченні, але ми розуміємо, що наша громадська діяльність і наші гуманітарні проєкти не будуть далеко відкладені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA